Παρακαλούμε περιμένετε να
ολοκληρωθεί η διαδικασία

QUALITY LIFE | Global Products & Services

BRANDcars-shop! ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ

Δημοσιεύτηκε την 14/08/2019 στην κατηγορία Quality Life

BRAND cars-shop

ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Φιλοσοφία μας:  Η δίκαιη-ΔΙΑΦΑΝΗΣ συναλλαγή μεταξύ αγοραστού – πωλητού, χωρίς περιθώρια για τριβές και προβλήματα κατά την πράξη (αγοραπωλησίας).

Το μόνο που ζητά από τον υποψήφιο αγοραστή ή BRAND είναι η ΣΥΝΕΧΗΣ ενημέρωση. Βήμα – βήμα έως και μετά την αγορά του αυτοκινήτου σας.

Ο ΛΟΓΟΣ, η σωστή και έγκαιρη αξιολόγηση των μελών μας σε κάθε στάδιο και η πιθανή παρέμβασή μας αν κάτι πάει στραβά, η BRAND είναι  στο πλευρό του υποψήφιου αγοραστή, έως του σημείου, που κρίνει ότι έχει δίκαιο.

Επειδή η πείρα μας εδώ και 18 χρονιά στο χώρο, ξέρει να ξεχωρίζει πότε ο αγοραστής ή πωλητής (μέλος μας) ξεπερνά την λογικη .

Η BRAND διέπεται από την αρχή ίσων αποστάσεων από τα δύο μέρη (αγοραστή – πωλητή) και με την ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ κρίνει προς όφελος και των δύο συμβαλλομένων.

Η BRAND cars-shop είναι το Νο.1 δίκτυο Ανταλλαγής – Αγοράς με δανειοδότηση. Το αυτοκίνητο που αγοράσατε σήμερα από το δίκτυό μας, όποτε και αν  θελήσετε το ανταλλάσσεται με  καλύτερο μέσα από τους συνεργάτες μας  με μόνη προϋπόθεση (να μην έχει υποστεί ζημιές – φθορές μη φυσιολογικής καλής χρήσης παντα  στις τρέχουσες καλύτερες τιμές). Προτείνουμε στον αγοραστή  τον <<πλήρη εξονυχιστικο έλεγχο>>  του αυτοκινήτου.  H ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ  μαs δεν ειναι υπο διαπραγματευση για κανενα λογο απο τα συμβαλλομενα μερη

 

Τρόποι ελέγχου:

  • Από δικό σας τεχνικό στο χώρο του καταστήματος (προέλεγχος). Α’ Φάση.
  • Στο συνεργείο της αρεσκείας σας σε λογικές χλμ. Αποστάσεις. Β’ Φάση
  • Επίσημη αντιπροσωπεία Ελλάδος και στο Δίκτυο Συνεργείων της φίρμας.
  • Εξειδικευμένο Συνεργείο της φίρμας – αρεσκείας σας. Σε όποια επιλογή σας να γίνει test drive από τον τεχνικό οπωσδήποτε. Καλό δε είναι να είστε παρόν και εσείς.

Τέλος καμία δαπάνη δεν έχει ως προς την BRAND ο αγοραστής ούτε δε ο πωλητής κανενός είδους (προμήθεια όποιας μορφής), διότι ανήκει στο δίκτυό μας σαν μέλος.

Η BRAND cars-shop έχει στόχο ο κάθε αγοραστής – πελάτης μας να μας συστήνει στο κύκλο του για νέες πράξεις αγοραπωλησίας. Εξ’ άλλου η καλή φήμη κινείται αργά, ενώ η κακή φήμη με υπερβολική ταχύτητα.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

« επιστροφή

all rights reserved | copyright MMEnews.gr 2019 ©